Strengthen your online reputation

Do more of what you do best – treating patients.

What are we doing

ROMEDAS este sursa de încredere de pe internet pentru pacienții din întreaga lume care doresc să găsească medici și tratamente medicale potrivite - pe baza criteriilor care contează pentru ei.

Increase your online visibility and attract more patients

Pacienții în ziua de azi își caută opțiunile medicale - local, la nivel național sau chiar în diferite țări. Credem că orice clinică ar trebui să poată fi descoperită atunci când pacienții caută medicul potrivit.

Building trust in a high-growth online marketplace

Performanța tratamentului clienților noștri trebuie să fie la superlativ și este extrem de importantă în toate etapele sale. Selectăm doar clinicile care pot garanta și accepta asemenea condiții.

Build your reputation - nationally and globally

Consolidați-vă prezența online fiind listat printre cei mai buni furnizori de servicii medicale din România și primiți review-uri oneste și verificate din partea pacienților. Vei pune la dispoziție serviciile tale pacienților din Romania sau din străinătate și vei câștiga reputație pe piețe neacoperite anterior.

Benefit from the service for patients with 24/7 care

Veți fi întotdeauna disponibil - indiferent dacă pacienții sună din Europa, America sau Orientul Îndepărtat. Serviciul pentru pacienți ROMEDAS este activ pentru dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

How does it work?

Noi, la ROMEDAS, credem că toată lumea merită acces ușor la medici de înaltă calitate. De aceea am creat ROMEDAS, un sistem propriu de notare care asigură o selecție de spitale și specialiști medicali de înaltă calitate din România.

ROMEDAS impartiality

ROMEDAS le permite clienților să selecteze din clinicile și specialiștii medicali parteneri pe condiții de concurență echitabile și să aleagă cu încredere profesioniștii potriviți pentru nevoile lor individuale.

Telemed, Clinic and Patient Management System (available January 2023)

Pentru a veni în ajutorul pacienților dar mai ales a medicilor, ROMEDAS va lansa în Ianuarie 2023 un ecosistem complet de management online și telemedicină. Completează formularul pentru a fi contactat.

Become a Partner