Consolidați-vă reputația online

Faceți mai mult din ceea ce faceți cel mai bine – tratarea pacienților.

Ce facem

ROMEDAS este sursa de încredere de pe internet pentru pacienții din întreaga lume care doresc să găsească medici și tratamente medicale potrivite - pe baza criteriilor care contează pentru ei.

Sporiți-vă vizibilitatea online și atrageți mai mulți pacienți

Pacienții în ziua de azi își caută opțiunile medicale - local, la nivel național sau chiar în diferite țări. Credem că orice clinică ar trebui să poată fi descoperită atunci când pacienții caută medicul potrivit.

Construirea încrederii într-o piață online cu creștere ridicată

Performanța tratamentului clienților noștri trebuie să fie la superlativ și este extrem de importantă în toate etapele sale. Selectăm doar clinicile care pot garanta și accepta asemenea condiții.

Construiți-vă reputația - la nivel național și la nivel mondial

Consolidați-vă prezența online fiind listat printre cei mai buni furnizori de servicii medicale din România și primiți review-uri oneste și verificate din partea pacienților. Vei pune la dispoziție serviciile tale pacienților din Romania sau din străinătate și vei câștiga reputație pe piețe neacoperite anterior.

Beneficiați de serviciul pentru pacienți cu asistență 24/7

Veți fi întotdeauna disponibil - indiferent dacă pacienții sună din Europa, America sau Orientul Îndepărtat. Serviciul pentru pacienți ROMEDAS este activ pentru dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Cum functioneazã?

Noi, la ROMEDAS, credem că toată lumea merită acces ușor la medici de înaltă calitate.
De aceea am creat ROMEDAS, un sistem propriu de notare care asigură o selecție de spitale și specialiști medicali de înaltă calitate din România.

Imparțialitatea ROMEDAS

ROMEDAS le permite clienților să selecteze din clinicile și specialiștii medicali parteneri pe condiții de concurență echitabile și să aleagă cu încredere profesioniștii potriviți pentru nevoile lor individuale.

Telemed, Clinic and Patient Management System (disponibil Ianuarie 2023)

Pentru a veni în ajutorul pacienților dar mai ales a medicilor, ROMEDAS va lansa în Ianuarie 2023 un ecosistem complet de management online și telemedicină. Completează formularul pentru a fi contactat.

Devino Partener