1.General

1.1 Acești Termeni și condiții (denumiți în continuare „Termeni”) se aplică utilizării site-ului web ROMEDAS (disponibil în prezent la www.romedas.ro) și serviciilor oferite de Grupul Musatin SRL (denumite mai jos „Noi”, „Nostru ”etc.) către persoane fizice (denumite mai jos „Dumneavoastră”etc.).

1.2 Acești termeni sunt singurii termeni care se aplică. Clauzele contractuale generale care se abat de la acestea nu vor fi acceptate de noi; comunicarea cu dvs. sau furnizarea de servicii de către noi nu va fi considerată fără acceptarea implicită a clauzelor contractuale generale deviante.

1.3 Nu vom stoca termenii contractuali pentru dvs.

 1. Domeniul serviciilor

2.1 Serviciul nostru este o platformă de internet care oferă informații pacienților care solicită tratament în clinici, spitale sau de către alți furnizori de servicii de sănătate din Romania. Platforma conține informații despre tratamentele medicale disponibile și oferă funcționalități de căutare, care permit utilizatorilor să identifice furnizorii de servicii de sănătate care oferă serviciile medicale dorite. La solicitarea Dvs. și pe baza informațiilor transmise de dvs., contactăm spitale, clinici și alți furnizori de servicii de sănătate, pe care le-am cercetat și selectat anterior, pentru a vă oferi informații despre astfel de spitale, clinici și furnizori de servicii de sănătate și despre posibilități și costurile aferente serviciului medical, la solicitarea dvs.

2.2 Nu oferim niciun serviciu medical și nu ne asumăm nicio garanție pentru acuratețea informațiilor furnizate de dvs. sau de spitale, clinici sau alți furnizori de servicii de sănătate, ci doar transferăm informații de la dvs. la spital, clinică sau furnizor de servicii de sănătate și vice -versa.

2.3 Serviciul nostru este gratuit pentru dvs., deoarece suntem remunerați de spitale, clinici sau alți furnizori de servicii de sănătate cu care cooperăm.

 1. Condiții de utilizare, obligații ale utilizatorului *

3.1 Trebuie să aveți capacitatea juridică deplină și să aveți cel puțin 18 ani.

3.2 Vă angajați să faceți declarații corecte și complete numai atunci când ne trimiteți informații către noi sau către un spital, clinică sau alt furnizor de servicii de sănătate prin serviciile noastre.

3.3 În cazul în care situația dvs. medicală sau orice alte informații pe care le-ați trimis modificări sau ați aflat că informațiile transmise nu au fost exacte sau au fost incomplete, ne veți informa imediat în scris pentru a actualiza informațiile relevante.

3.4 Prin trimiterea de materiale protejate prin drepturi de autor sau materiale care fac obiectul altor drepturi de proprietate intelectuală, ne acordați o licență limitată neexclusivă, perpetuă, la nivel mondial, pentru a utiliza acest material în măsura necesară pentru a efectua serviciile noastre, conform acordului cu dvs. Această licență include în special dreptul de a stoca și de a comunica un astfel de material unui spital, clinică sau alt furnizor de servicii de sănătate pentru a obține informații despre posibilul tratament pentru dvs. și o cotare cu privire la costul asociat acestui tratament.

 

 

 1. Vouchere

4.1.1 Se poate utiliza un singur voucher per comandă și numai la rezervarea cu ROMEDAS. Voucherele nu pot fi combinate cu alte oferte.

4.1.2 Voucherele sunt valabile numai pentru o singură tranzacție; orice sumă rămasă nu poate fi schimbată cu numerar sau alt cupon și va fi oprită automat.

4.1.3 Voucherele pot fi considerate nule fără data expirării și semnarea autorizată completată, sigiliul și alte semne de autentificare sau dacă sunt modificate.

4.1.4 Orice cost suplimentar care depășește valoarea voucherelor va fi plătit de către răscumpărător.

4.1.5 Nu este permisă vânzarea în niciun fel a codurilor de voucher.

4.1.6 ROMEDAS își rezervă dreptul de a întrerupe un voucher în orice moment sau de a modifica termenii și condițiile oricărui voucher.

4.1.7 ROMEDAS nu va fi răspunzător față de niciun client pentru orice pierdere financiară rezultată din refuzul, anularea sau retragerea unui voucher promoțional sau orice eșec sau incapacitate a unui client de a utiliza un voucher promoțional din orice motiv.

4.1.8 ROMEDAS își rezervă dreptul de a refuza răscumpărarea tichetelor în cazul în care consideră că sunt folosite de altcineva decât destinatarul prevăzut.

4.1.9 ROMEDAS își rezervă dreptul de a refuza acceptarea tichetelor în cazul în care, în opinia sa, un tichet este invalid pentru efectuarea rezervării.

4.2.0 Toate tichetele oferite de ROMEDAS expiră la trei (3) luni de la eliberare.

 1. Politica de egalare a prețurilor

5.1 În cazul în care găsiți un preț mai ieftin pentru orice tratament oferit de unul dintre spitalele, clinicile sau medicii noștri parteneri enumerați pe: www.romedas.ro; prețul va fi egalat, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

5.2 Ați solicitat anterior o ofertă pentru același tratament prin intermediul nostru.

5.3 Puteți găsi o ofertă mai ieftină de la unul dintre spitalele, clinicile sau medicii parteneri enumerați pe www.romedas.ro, după ce ați primit oferta.

5.4 Oferta trebuie să poată fi recunoscută în mod clar ca o ofertă oficială de la spital, clinică sau medic, deoarece trebuie să putem să o verificăm în mod satisfăcător.

5.5 Potrivirea noastră cu prețul se aplică până la 48 de ore de la primirea cotației prin noi. Va fi necesară o dovadă a ofertei, fără excepție.

5.6 Prețul corespunzător trebuie să includă toate taxele (inclusiv TVA) și taxele suplimentare care s-ar putea aplica.

5.7 Potrivirea prețurilor nu acoperă erorile tipografice.

5.8 Voucherele nu sunt acceptate.

5.9 Ne rezervăm dreptul de a retrage această politică de potrivire a prețurilor în orice moment sau de a o modifica oricând fără o notificare prealabilă.

 1. Deveniți o mărturie

6.1 „Deveniți o mărturie” este o ofertă specială limitată în timp, valabilă numai în intervalul de timp definit al reclamei.

6.2 Valabil numai pentru rezervările noi, atunci când nu ați început procesul de solicitare cu ROMEDAS.

6.3 Plățile sunt răscumpărabile, numai dacă rezervați unul dintre tratamente cu un preț de pachet de peste 6000 Euro și ați primit tratamentul. Nu este valabil în combinație cu alte reduceri sau oferte.

6.4 300 Euro se plătesc după cum urmează: Prima plată de 150 Euro se achită, la 14 zile după tratament. A doua plată se efectuează la 12 luni de la data tratamentului și numai dacă se aplică aceste condiții.

6.5 Tratamentul poate avea loc oricând în 2021 (în funcție de disponibilitate).

6.6 Prețul integral al tratamentului trebuie plătit la clinică numai la primirea tratamentului.

6.7 ROMEDAS vă va solicita imagini, videoclipuri și recenzii. În lunile 1, 3, 6, 9 și 12, după tratament si sunteți de acord să partajați cu noi:

 • Poze înainte și după
 • Videoclipuri scurte care documentează starea actuală a tratamentului efectuat
 • Revizuirea detaliată a experienței dvs. de rezervare cu ROMEDAS și experiența de tratament

6.8 Recunoașteți că rezultatele și încasările serviciilor furnizate în prezentul document, inclusiv fără limitare, toate ideile, temele, materialele și desenele dezvoltate, create și / sau furnizate de dvs. sunt deținute de ROMEDAS, în toate scopurile din întreaga lume, în perpetuitate. Prin prezenta, vă atribuiți și transferați toate drepturile, titlurile, proprietatea și interesele asupra acestora, cunoscute în prezent sau constatate în continuare, inclusiv, dar fără a se limita la toate drepturile de autor ale acestora, dreptul de a asigura drepturile de autor (și toate reînnoirile, reemiterile și prelungirile acestora) pe tot parcursul în lume, fără restricții de utilizare, la ROMEDAS.

 1. Răspundere limitată

7.1 Vom fi răspunzători numai pentru daunele suferite de dvs. in următoarele cazuri (1) pe care directorii, angajații sau agenții noștri le-au cauzat din intenție sau neglijență gravă; (2) care rezultă din deces sau vătămări corporale cauzate de încălcarea obligațiilor de către directorii, angajații sau agenții noștri; (3) acoperite de Legea privind răspunderea pentru produse, o garanție contractuală sau rezultată din înșelăciunea intenționată a directorilor, angajaților sau agenților noștri și (4) cauzată de încălcarea unei obligații care este necesară pentru îndeplinirea acordului și că partenerul contractual se poate aștepta în mod normal să nu fie încălcată.

7.2 Răspunderea noastră în cazurile (1), (2) și (3) descrise în paragraful precedent 7.1 este nelimitată, în caz contrar Răspunderea noastră este limitată la daunele previzibile și tipice.

7.3 În orice alte evenimente decât cele prevăzute la punctul 7.1 și fără a aduce atingere paragrafului următor 7.4 Răspunderea noastră va fi exclusă.

7.4 Limitările precedente de răspundere se aplică mutatis mutandis oricărei răspunderi personale a directorilor, angajaților și agenților noștri. Acestea nu trebuie să modifice regulile legale privind sarcina probei.

8 Drepturi de proprietate intelectuală, legături externe

8.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului (inclusiv text, grafică, software, fotografii și alte imagini, videoclipuri, sunet, mărci comerciale și sigle) sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri. Cu excepția celor specificate în prezentul document, nimic din acești Termeni nu vă oferă niciun drept cu privire la orice proprietate intelectuală deținută de noi sau de licențiatorii noștri și recunoașteți că nu obțineți niciun drept de proprietate prin descărcarea informațiilor, accesarea site-ului web sau utilizarea serviciului .

8.2 Site-ul nostru web poate include, din când în când, linkuri către site-uri externe, care pot include link-uri către oferte și promoții ale terților. Le includem pentru a vă oferi acces la informații, produse sau servicii pe care le puteți găsi utile sau interesante. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri sau pentru nimic furnizat de acestea și nu garantăm că acestea vor fi disponibile continuu. Faptul că includem link-uri către astfel de site-uri externe nu implică nicio aprobare sau asociere cu operatorii sau promotorii lor.

 1. Protecția datelor

Luăm drepturile dvs. de confidențialitate foarte în serios. În plus față de acești Termeni, Politica noastră de confidențialitate se aplică și utilizării de către dvs. a serviciilor noastre online. Puteți găsi informații suplimentare despre tratarea datelor cu caracter personal în gama noastră de servicii în Politica de confidențialitate.

 1. Dispoziții finale

10.1 Acești termeni vor fi reglementați de legislația romană, cu excluderea regulilor Convenției privind vânzarea internațională de bunuri (CISG) și a regulilor privind conflictele de legi. Instanțele din București vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricărui litigiu care apare asupra sau în legătură cu acești Termeni și / sau relația juridică dintre Dvs. și Noi și vă supuneți irevocabil jurisdicției instanțelor din București.

10.2 Acești termeni reprezintă întregul acord dintre dvs. și noi în legătură cu utilizarea site-ului nostru web și a serviciilor noastre.

10.3 În cazul în care prevederile individuale ale acestor Termeni ar trebui să devină sau să devină ineficiente în totalitate sau parțial, contractul va rămâne altfel în vigoare. Dacă nu reușim să ne punem în aplicare oricare dintre drepturile noastre, acest lucru nu va duce la renunțarea la acest drept.

10.4 Nu puteți transfera sau ceda vreunul sau toate drepturile sau obligațiile dvs. în baza vreunui contract încheiat cu noi.

10.5 Toate notificările pe care ni le-ați dat trebuie să fie transmise în scris la adresa menționată în amprenta site-ului web. Vă putem notifica la adresa de e-mail sau poștală pe care ne-ați furnizat-o atunci când ne contactați.