Renforcer votre réputation en ligne

Faites davantage ce que vous faites le mieux : traiter les patients.

Qu'est-ce que nous faisons

ROMEDAS este sursa de încredere de pe internet pentru pacienții din întreaga lume care doresc să găsească medici și tratamente medicale potrivite - pe baza criteriilor care contează pentru ei.

Augmentez votre visibilité en ligne et attirez plus de patients

Pacienții în ziua de azi își caută opțiunile medicale - local, la nivel național sau chiar în diferite țări. Credem că orice clinică ar trebui să poată fi descoperită atunci când pacienții caută medicul potrivit.

Construire la confiance dans un marché en ligne à forte croissance

Performanța tratamentului clienților noștri trebuie să fie la superlativ și este extrem de importantă în toate etapele sale. Selectăm doar clinicile care pot garanta și accepta asemenea condiții.

Construisez votre réputation - à l'échelle nationale et mondiale

Consolidați-vă prezența online fiind listat printre cei mai buni furnizori de servicii medicale din România și primiți review-uri oneste și verificate din partea pacienților. Vei pune la dispoziție serviciile tale pacienților din Romania sau din străinătate și vei câștiga reputație pe piețe neacoperite anterior.

Bénéficiez du service pour les patients avec des soins 24h / 24 et 7j / 7

Veți fi întotdeauna disponibil - indiferent dacă pacienții sună din Europa, America sau Orientul Îndepărtat. Serviciul pentru pacienți ROMEDAS este activ pentru dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Comment ça marche?

Noi, la ROMEDAS, credem că toată lumea merită acces ușor la medici de înaltă calitate. De aceea am creat ROMEDAS, un sistem propriu de notare care asigură o selecție de spitale și specialiști medicali de înaltă calitate din România.

L'impartialité de ROMEDAS

ROMEDAS le permite clienților să selecteze din clinicile și specialiștii medicali parteneri pe condiții de concurență echitabile și să aleagă cu încredere profesioniștii potriviți pentru nevoile lor individuale.

Système de gestion des télémédecines, des cliniques et des patients (disponible en janvier 2023)

Pentru a veni în ajutorul pacienților dar mai ales a medicilor, ROMEDAS va lansa în Ianuarie 2023 un ecosistem complet de management online și telemedicină. Completează formularul pentru a fi contactat.

Devenir un partenaire