Impressum

Societate: Grupul Musatin SRL

Sediu Social: Splaiul Independentei 202B, Camera 42, Sector 6, Bucuresti, Romania

CUI: 40432890

EUID: ROONRC.J40/471/2019

Conținutul și conceptul de pe aceste pagini sunt create de operatorii site-ului ele fiind supuse legii dreptului de autor din România. Duplicarea, prelucrarea, distribuția și orice formă de comercializare a unui astfel de material dincolo de sfera legii drepturilor de autor necesită acordul prealabil scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestor pagini sunt permise numai pentru uz privat, necomercial.

În măsura în care conținutul de pe acest site nu a fost creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt respectate. În special, conținutul terților este marcat că atare. Cu toate acestea, dacă veți cunoaște o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați în consecință. De îndată ce vom fi conștienți de orice încălcare, vom elimina imediat acest conținut.

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri web externe ale unor terțe părți unde nu avem nicio influență asupra conținutului. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru acestea. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor. Paginile au fost verificate pentru eventuale încălcări legale la momentul conectării. Conținutul ilegal nu era recunoscut în momentul conectării.

Un control permanent al conținutului paginilor externe nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei încălcări. De îndată ce vom fi conștienți de orice încălcare legală, vom elimina astfel de linkuri imediat.

Imaginile folosite sunt utilizate sub licență sau se află în proprietatea exclusivă a partenerilor noastri.

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor online (platforma OS), care poate fi accesată la adresa www.ec.europa.eu/consumers/odr. Puteți găsi adresa noastră de e-mail în amprenta site-ului. Putem participa la procedura de soluționare a litigiilor. O listă cu detaliile de contact ale organismelor recunoscute de soluționare a litigiilor poate fi găsită la https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show.