Suntem gata când ești si tu

În ultimele luni, mulți au fost nevoiți să-și amâne tratamentul și am lucrat din greu pentru a sprijini și reprograma. Acum, frontierele se redeschid, companiile aeriene funcționează și multe dintre clinicile noastre verificate duc din nou pacienții. Iată ce am făcut pentru a ne asigura că vă puteți planifica tratamentul cu încredere.

Călătoria

Dacă aveți un tratament programat și nu sunteți afectat de una dintre numeroasele interdicții de călătorie și închiderea clinicii, este decizia dvs. personală să călătoriți și să urmați tratamentul. Dacă alegeți să călătoriți, este important să înțelegeți unele riscuri.

  • Este posibil ca zborurile dvs. să fie anulate în ultimul moment. Înainte de a călători, ar trebui să vă adresați companiei dvs. aeriene.
  • Odată cu reglementarea călătoriilor aeriene internaționale și închiderea țărilor, este posibil să vă blocați undeva.
  • Alegând să călătoriți, veți fi în spații închise cu mulți oameni și, astfel, riscați să vă îmbolnăviți.

Suntem întotdeauna dedicați să punem nevoile dvs. pe primul loc. Căutați să vă planificați tratamentul, dar sunteți îngrijorat de întreruperea călătoriei? Aveți un tratament rezervat care ar putea necesita o reprogramare? Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați coordonatorul de pacienți, sunați-ne sau trimiteți un e-mail la info@romedas.ro.

Găsiți mai multe informații despre virus și evoluțiile actuale pe site-urile web ale Organizației Mondiale a Sănătății sau ale Asociației locale de sănătate, de exemplu NHS în Marea Britanie și DSP în Romania.

Suntem aici, pentru tine.

  • Rebooking flexibil garantat

Îți faci griji că trebuie să îți anulezi călătoria? Rezervați-vă tratamentul prin ROMEDAS acum și modificați datele tratamentului fără costuri suplimentare dacă nu puteți călători.

 

  • Cunoașterea este putere

Oferim o transparență completă în ceea ce privește măsurile de siguranță pe care clinicile noastre verificate le iau pentru a vă proteja pe dvs., pe medicii și personalul lor.

 

  • Suport personal

Vorbim săptămânal cu sute de pacienți, iar experții noștri știu răspunsurile la întrebările pe care nici nu știați că le aveți. Așa că amintiți-vă! Suntem aici pentru a vă ajuta.